Return to Smještaj

Kamp Jure Makarska

 .

.

Kamp Jure je okružen prekrasnom mediteranskom borovom šumom, s jednom od najljepših šljunčanih plaža Makarske Rivijere i  pravi je izazov za kampere, zaljubljenike prirode i mora.

U sklopu kampa nalaze se 7 bungalova, 15 mobilnih kuća, Mobilna kuća Deluxe Line, Mobilna kuća Adria Verona, 60 parceliziranih površina za goste koji dolaze sa svojim kamperom i 60 kamping mjesta za šatore.

Sadržaj kampa je i opremljeni caffe bar i restoran Jure.

Kamp Jure je udaljen od plaže tek 100 metara, a u neposrednoj blizini je sportsko-rekreacijski centar s 9 otvorenih i 2 zatvorena teniska igrališta.

U sportskoj ponudi za ljubitelje ekstremnih sportova nalaze se još i paragliding (letenje padobranom i zmajem), parasailing (padobran na moru vučen gliserom), jet ski, nezaobilazni wind surfing (jedrenje na dasci), te planinarenje obroncima planine Biokovo.

U neposrednoj blizini plaže uređeno je dječje igralište, za one najmlađe i one nešto starije.

Tu se djeca mogu igrati u pijesku, koristiti jednu od dječjih igara, igrati stolni tenis, badminton, mini golf, skakati na trampolinu i slično.

Za one nešto starije koji svoj odmor žele provesti aktivno, mogu učiti roniti, surfati, jedriti, iznajmiti pedaline i motorne čamce, igrati minigolf ili odbojku na pijesku.

Beach barovi u blizini garantiraju nezaboravan provod, a lokalni restorani zadovoljenje gurmanskih izazova.

Prekrasne i čiste plaže, bistro jadransko more, pružit će vam ugođaj koji nikada nećete zaboravit.

Preporučujemo da ne propustite priliku posjetiti jedan od naših prelijepih otoka, od kojih svaki od njih ima svoju legendu.

Izletnički brodovi kreću iz središta grada, a informacije o ponudi naći ćete prilikom vaše večernje šetnje na rivi ili izravno na recepciji kampa.

Naravno, za Vas smo uvijek dostupni bilo da nam upućujete upit ili želite obaviti rezervaciju.

 

Radujemo se vašem dolasku!

 

http://kamp-jure.com/hr/

 

 

Butterfly Diving